Articol publicat in: Afaceri


Aplicatia ROLICITATII dispune de un motor de cautare a codurilor CPV. In general este dificil sa gasesti codurile CPV care exprima cel mai bine produsul sau serviciul oferit de tine. Avantajul major al aplicatiei este ca gaseste coduri CPV dupa cuvinte cheie , cautarea in liste interminabile fiind eliminata . Pentru exemplu voi lua o societate care se ocupa de servicii tipografice.
Inregistreaza-te ca user:
Apoi
Accesarea butonului “CAUTARE ACHIZITII PUBLICE PE CATEGORII” are urmatorul efect:
Introduceti cuvantul cheie respectiv in cazul de fata “tipar” apoi butonul “CAUTA”
Rezulta aproximativ 65 de denumiri care au in componenta acest cuvant.
In aceasta lista gasesti toate denumirilerespectiv codurile CPV ce au in componenta cuvantul sau gruparea de litere “tipar”. Selecteaza codurile care te intereseaza bifand casuta din stanga codului CPV apoi butonul “ADAUGA” situat la capatul de jos al listei de coduri.
Lista rezultata este selectia facuta de tine. Aceasta este salvata si poti sa cauti mai departe avand in vedere alte criterii sau cuvinte cheie. Daca ai gasit toate codurile care te intereseaza, acceseaza butonul “CAUTA ANUNTURI” . Va fi afisata o lista cu toate anunturile in care se solicita produse sau servicii corespondente codurilor CPV selectate.
Rezulta 1217 anunturi in care se solicita codurile CPV selectate. Concluzia este ca societatile care activeaza in domeniul tipografic au un mare potential de clienti in randul autoritatilor contractante . Estimeaza si tu potentialul afacerii tale urmand pasii de mai sus.